شما عضو انجمن های پارسی پیپل نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
![]() |
|
|||||||
| آخرين اطلاعيه ها و اخبار انجمنها در اين انجمن آخرين خبر ها و تحولات سایت را قرار خواهيم داد . |
Register Now for FREE!
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
مدیریت کل سایت
![]()
محل سکونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
2,143 بار در 1,111 پست از ایشان تشکر شده است
Blog Entries: 1
|
با سلام و عرض ادب و احترام
خب به لطف مهراد عزیز([Only Registered Users Can See Links . Click Here To Register]) هیدر جدید سایت طراحی شد،جا داره از ایشون تشکر کنم بابت این طراحی زیبا و اصیل خب حالا یه مسابقه هم داریم ![]() برای عید یه هیدر میخوایم که این شرایط رو باید داشته باشه: حداکثر سایز: طول 1024 و عرض 200 موضوع:نوروز باستانی ایران نام پارسی پیپل و شعار سایت(انجمنی برای ارتقاء دانش ایرانیان) توش ذکر شده باشه حجم فایل عکس بیش از 50 کیلوبایت نباشه جایزش: 20 گیگ هاست وارز با پهنای باند نامحدود + سایر امکانات نامحدود +یک عدد دامنه ی .com یکساله+نصب آخرین ورژن WordPress (بعد یک سال هم اگه یادم بندازین تمدیدش میکنم براتون:دی) ارزش این جایزه حدود 100 هزار تومان هستش که شما میتونید به طور رایگان ازش استفاده کنید آخرین زمان تحویل:2 هفته قبل از عید نوروز زمان اعلام برنده:1 هفته قبل از عید نوروز تذکر1:لطفا اثار خود را در پیغام خصوصی برای بنده ارسال کنید تذکر2:نحوه ی انتخاب برنده به صورت رای گیری هستش تذکر3:هیدر شما به مدت 20 روز در بالای سایت به نمایش در میادش(از 7 روز مانده به عید تا پایان روز 13 به در:دی) پ.ن:در صورتی که لوگو (آرم) انجمن رو برای طراحی هاتون نیاز دارین میتونید به آتنا مراجعه کنید
|
|
|
|
#2 | ||||||||
|
مدیر ارشد
![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
1,759 بار در 1,130 پست از ایشان تشکر شده است
Blog Entries: 15
|
من طراحی میکنم
![]() ![]() توجه:کاربران عزيز اگر توانايي مديريت تالاري رو داريد به تاپيک [Only Registered Users Can See Links . Click Here To Register]مراجعه کنيد واگرانتقادی یا پیشنهادی در فروم (انجمن ) داريد دراین تاپيک [Only Registered Users Can See Links . Click Here To Register]ذکر کنيد و يا اگر هر گونه اعتراض و شکايتي از شخصي و مسئله اي داريد از طريق پیغام خصوصی با مسوول رسیدگی به شکایات اعضا و مدیران بنده[Only Registered Users Can See Links . Click Here To Register] و یا [Only Registered Users Can See Links . Click Here To Register] و یا [Only Registered Users Can See Links . Click Here To Register] ویا در آخر با مدیریت کل سایت [Only Registered Users Can See Links . Click Here To Register] در ميان بگذاريد. **********************************به خشنودی اهورامزدا / درود به فروهر مزدیسنا شود مردمی دین و آیین ما / نگیرد خرد خُرده بر دین ما بیاریم آن آب رفته به جوی / مگر زان بیابیم باز آبروی |
||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: Oct 2009
497 بار در 286 پست از ایشان تشکر شده است
|
من دارم با اطمینان کامل میگم که داش سروش جایزه رو بزار کنار واسه خودم !!!
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
محل سکونت: تــهــران - الــمــپــیــک http://www.sajjadsalemi.com
97 بار در 45 پست از ایشان تشکر شده است
|
منم شرکت کنم به نظرتون یا فرصت رو بدم به طراحان جوان ؟
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
مدیر ارشد
|
نقل قول:
نخیر سروش من اول میشم این و ولش اما من اول شدم جایزه هم از سروش جون نمی خوام ![]() ![]() داداش حامد من اول میشم اهوم ![]() ![]()
![]() ![]() توجه:کاربران عزيز اگر توانايي مديريت تالاري رو داريد به تاپيک [Only Registered Users Can See Links . Click Here To Register]مراجعه کنيد واگرانتقادی یا پیشنهادی در فروم (انجمن ) داريد دراین تاپيک [Only Registered Users Can See Links . Click Here To Register]ذکر کنيد و يا اگر هر گونه اعتراض و شکايتي از شخصي و مسئله اي داريد از طريق پیغام خصوصی با مسوول رسیدگی به شکایات اعضا و مدیران بنده[Only Registered Users Can See Links . Click Here To Register] و یا [Only Registered Users Can See Links . Click Here To Register] و یا [Only Registered Users Can See Links . Click Here To Register] ویا در آخر با مدیریت کل سایت [Only Registered Users Can See Links . Click Here To Register] در ميان بگذاريد. **********************************به خشنودی اهورامزدا / درود به فروهر مزدیسنا شود مردمی دین و آیین ما / نگیرد خرد خُرده بر دین ما بیاریم آن آب رفته به جوی / مگر زان بیابیم باز آبروی |
|||||||||
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از ATHENA عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||
|
مدیر انجمن
|
پارتی بازیه دیگه !! من یه طرح خوب داشتم ولی اینجوری دلسرد شدم !!
|
|
|
|
#7 | ||||||||
|
مدیریت کل سایت
![]()
2,143 بار در 1,111 پست از ایشان تشکر شده است
Blog Entries: 1
|
سلام
فعلا که دانته چراغ اول رو روشن کرد:دی
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Soroush عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | |||||||||
|
مدیر انجمن
|
نقل قول:
|
|
|
|
#9 | ||||||||
|
مدیر ارشد
|
نخیر
من کاملا از ته دل گفتم داداش من هیچ وقت بخاطر جایزه برا سروش جان طراحی نمی کنم الانم دو تا طرح براش فرستادم ببین سروش خوب نبود بازم طراحی میکنم این دو همش کار خومه خودت دیگه می دونی
||||||||
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از ATHENA عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
محل سکونت: تــهــران - الــمــپــیــک http://www.sajjadsalemi.com
97 بار در 45 پست از ایشان تشکر شده است
|
منم بعد عاشورا شرکت می کنم
همتون سوسکید جلوی من ![]() آتنا تو هم انقدر سروش جان ، سروش جان نکن دیگه ! بگو سروش خان گل گلاب اول نمیشید خودممجایزشم نمیخوام بر میداریم آپلود سنترش میکنیم واسه انجمن
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| مسابقه, نوروز, هیدر, و, ی, تعویض, سایت, طراحی |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
(View-All)
Members who have read this thread : 28
|
|
| *hajy_spam*, .:BEHNAM:., aBoD, ATHENA, DANTEH, e3dit, Farhad, farhad007, Gattuso, H ~ a ~ T ~ a ~ M, j@v@d, javadazarakhsh, Lex Loger, LordGames, M. A . j . i .D, Mehrad, momfilm, NEO, Null, P30baz, P30Tools, parsis, S.M.Mousavi, Scorpion, SHADOW, shayan, Soroush, بهشت |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|