شما عضو انجمن های پارسی پیپل نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
![]() |
|
|||||||
| آخرين اطلاعيه ها و اخبار انجمنها در اين انجمن آخرين خبر ها و تحولات سایت را قرار خواهيم داد . |
Register Now for FREE!
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
عضو انجمن
![]() تاریخ عضویت: Mar 2010
0 بار در 0 پست از ایشان تشکر شده است
|
ضعف در دامنه ParsiPeople.ir
اگه ميخواين كسي هك نكنه سايت رو يه صفحه ايندكس بنداز رو سايت پرميشين ها رو هم تغيير بده [Only Registered Users Can See Links . Click Here To Register] ديفيس هم ميشه خواستين ديفيس هم ميكنم لينك اثبات رو نميذارم تا اگه.... شد بذارم ![]()
Arman.Hacker => e3dit ![]() ویرایش توسط e3dit : 03-09-2010 در ساعت 08:23 PM |
||||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||
|
مدیریت کل سایت
![]()
محل سکونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
2,143 بار در 1,111 پست از ایشان تشکر شده است
Blog Entries: 1
|
سلام
عزیز رو اون دامنه فقط یه رپید لیچ و یه سری فایل هستش که لیچ شده،چیز دیگه نیست،سرورش هم جداست،اگه دوست داشتین یوزرنیم و پسورد هاستش رو بدم بهتون
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
مدیریت کل سایت
![]()
|
در ضمن
ایراد امنیتیش اینه که رپیدلیچ رو باز گذاشتم هر کی برسه شل و ... هم میتونه لیچ کنه وگرنه نه باگ داره نه چیز دیگه
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Soroush عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||
|
عضو انجمن
|
عزيز حرف شما درست نيست
شما يوزر و پسورد هاست رو بده من چك كنم بهت ميگم چه خبره ليست كامل باگ هاشو در ميارم ميدم خدمتت:patoghu1:
|
|
|
|
#5 | ||||||||
|
مدیریت کل سایت
![]()
|
پدر آمرزیده وقتی چیزی توش نیست باگ از کجا میخوای بیاری؟؟نکنه میخوای بگی سرور باگ داره؟
![]()
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Soroush عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||
|
عضو انجمن
|
دوست عزيز شما ميگيد كه اين سرور ازش جدا هستش
شما يوزر و پسورد بده من بهت باگ ميدم ربطش با اين سرور رو هم بهت ميگم خوبه؟ خودت گفتي كه يوزر و پسورد بدم ببيني حالا شما يوزر و پسورد بده تا من بهت نشون بدم چه خبره
|
|
|
|
#7 | ||||||||
|
مدیریت کل سایت
![]()
|
آخه مشکل اونجاست که اون رو دامین org ادد آن شده که یوزر پسش دسترسی به whm و ... اون سرور هستش
![]() در مورد باگ که شما گفتین،اگه منظورت سرور هستش اون سرور رو کسی برام امن کرده که 1 سال و خورده ای از سرور مایکروسافت هاست میداده به مردم و مایکروسافت نفهمیده!بعد 1 سال و نیم هم خودش خبر داده و 15 هزار دلار گرفته!!و در مورد باگ گیری و ... که فرمودین.8 سال پیش یادگیری هک رو شروع کردم.در ابتدا هک شبکه تبحر داشتم(4-5 سال پیش عموم میبردتم دانشگاه شریف شبکشون رو از پای سیستم های سایشون میزدم سوالات امتحانی رو میپیچوندم براشون ) و بعد از اون به طور تخصصی در هک php و سرورهای لینوکس فعالیت داشتم،به خاطر هک این سایت :khamenei.ir از گروه هکری که توش بودم اخراج شدم(سیاسیش نکنید با طراحش دعوام شد،زیادی ادعا داشتش!) بعد از اخراج از گروهی که توش بودم از با چندتا گروه هکر انگلیسی فعالیت داشتم که پروژه های جالب و نسبتا بزرگی رو اجرا کردیم،اونجا هم شروع به آموزش هک سرورهای ویندوز و اسکریپت های asp کردم.الان هم چون سر هک تعدادی سایت رسمی و دولتی پام کشیده شد وسط توبعه کردم(البته چون تو دادگاه محکوم شدم و بابای بدبخت هرچی سند داشت گذاشت تا بیام بیرون،وسیقه 600 میلیون تومانی!!!)یه توسیعه هم برای شما دارمفهکر تو ایران یا اعدام میشه یا زندانی!پس دنبالش نرو!اینجا آمریکا نیستش که طرف شاخ که بشه ببرنش تو ناسا و .... ، نمونش رفیق عزیزم محمد که نزدیک 3 سال پیش از طریق سایتی زیر نظر وزارت اطلاعات به شبکشون نفوذ و بانک اطلاعاتیشون رو زد و رفت بهشون خبر داد به امیدی اینکه یه پولی بهش بدن بره درست کنه باگاشون رو!دستگیرش کردن و بعد چند روز به خانوادش خبر دادن براش ختم بگیرن!!!!هنوز جنازش رو تحویل ندادن......دوستانی که این متن رو خوندن لطفا برای این دوستم یه فاتحه بخونن کلا اینها رو گفتم بدونی من هم جزو خانواده ی هکر ها بودم و با افتخار جزو شاخه ی cracker و اینکه میدون چی باگ داره و چی نداره اون چیزی که شما مشاهده میکنید اف تی پچی پیش فرض سرور litespeed هستش و به نوعی میشه گفت امن ترینه همین الان همین سایتی که توشین خودم میدونم کجاهاش باگ داره اما اصلا وقت نمیکنم برسم بهش
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| ???, ????ir, دامنهir, در, سايت, ضعف |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
(View-All)
Members who have read this thread : 13
|
|
| aBoD, ATHENA, bilge, e3dit, j@v@d, NEO, parsis, ppro, Scorpion, SHADOW, shayan, Soroush, غلامعلی نوری |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|